-Voorgerechten-

-Hoofdgerechten-

Franse uiensoep 7 .5 

Gegratineerd met oude kaas 

Dagsoep 7.5  

Soup du jour

Oesters 3 pst 

Met rode wijnazijn 

Steak tartare 14.5 

Fijngehakt biefstuk| kappertjes | sjalot | augurk | Worcestershiresaus | eidooier 

Esgarcots 9.5 

Uit de oven | kruidenboter 

Flammkuchen 13.5 

Pastinaak | winterpeen | rode ui | creme fraiche

Salade van geitenkaas  13.5 

Zoete aardappel | ras el hanout 

Carpaccio 14.5 

Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) 

Caesar salade 15.5 

Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing

Vistrio 15.5 

Gamba | zalmtartaar | garnalenkroketje

Pate en Croute 13.5 

Uiencompote | toast

Camembert uit de oven (vega) 19.5  

Bleekselderij | wortel | tomaat | vloerbrood

*Eendenborst 22.5 

Portjus

*Catch of the day Dagprijs 

*Visschotel 25.5 

Zalm | gamba | zeebaars | kreeftensaus

Ossobuco 23.5 

Kalfsschenkel | gremolata | spaghetti | salade

Varkenshaas sate 21.5

Harissa boontjes | atjar | cassave kroepoek | friet 

Steak au poivre 25.5 

250 gram | Pepersaus 

Kalfsoester  24.50 

Risotto | bospaddenstoelen | truffeljus 

*Ris de veau 29.5 

Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljesaus 



*Wordt  geserveerd met aardappelgarnituur of friet en dagverse groenten met salade van het seizoen. 

-Desserts-

Cheesecake met frambozenijs    8.5

Moelleux au chocolat met vanille-ijs   8.5

Creme brûlée   8.5

Dame blanche    8.5

Tiramisu    8.5