-Voorgerechten-

-Hoofdgerechten-

Franse uiensoep 6.5 

Gegratineerd met oude kaas 

Bisque de homard 9.5 

Kreeftensoep | gamba's 

Oesters 3 pst 

Met rode wijnazijn 

Steak tartare 12.5 

Rauwe ossenhaas | kappertjes | sjalot | augurk | worcestershiresaus | eidooier 

Esgarcots 8.5 

Uit de oven | kruidenboter 

Flammkuchen 9.5 

Geitenkaas | olijven | tomaat | artisjok 

Salade blauwe kaas 11.5 

Geroosterde biet | paddenstoelen | noten 

Carpaccio 12.5 

Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) 

Caesar salade 14.5 

Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing

Vistrio 13.5 

Tartaar van zalm | gamba | garnalenkroketje


Bospaddenstoelenrisotto (vega) 16.5  

Chicken pie 18.5 

Wortel | prei | champignon | ui | bleekselderij | spek

Catch of the day Dagprijs 

Visschotel 22.5 

Zalm | gamba | zeebaars | kreeftensaus

Varkenshaas sate 18.5

Harissa boontjes | atjar van Kesbeke | cassave kroepoek | friet 

Black Angus hamburger op Italiaanse bol 17.5 

Zuurkool | spek | uiencompote | Zaanse mosterdmayonaise

Steak au poivre 24.5 

250 gram | Pepersaus 

Tournedos  27.50 

200 gram | madeirasaus | supp. eendenlever +4 

Ris de veau 27.5 

Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljesaus 



Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gratin of frietjes en dagverse groenten met salade van het seizoen. 

-Desserts-

Cheesecake met frambozenijs    7.5

Moelleux au chocolat    7.5

Klassieke sorbet    7.5

Dame blanche    7.5

Crème Brulée    7.5

Kaasplank    12.5