-Voorgerechten- | -Hoofdgerechten- |
Franse uiensoep 7 .5 Gegratineerd met oude kaas Dagsoep 7.5 Oesters 3 pst Met French dressing Steak tartare 14.5 Fijngehakt biefstuk| kappertjes | sjalot | augurk | Worcestershiresaus | eidooier Esgarcots 9.5 Uit de oven | kruidenboter Flammkuchen 14.5 Paprika | paddenstoelen | mesclun | rode ui | tomaat | pestocrème Witlof salade 13.5 Paddenstoelen | blauwe kaas | sinaasappel | walnoten | balsamicostroop Carpaccio 14.5 Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) Caesar salade 15.5 Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing Salade pekingeend 14.5 Sugersnaps | paprika | bosui | hoisinsaus Gamba linguine 15.5 Spinazie | cherrytomaatjes | knoflook | groene kruiden | room Per tafel ontvangt u 1 rekening, apart afrekenen is niet mogelijk. | Paddenstoelenburger (vega) 18.5 Blauwe kaas | brood | truffelmayonaise Ossobucco 25.5 Kalfsschenkel | gremolata | linguine | salade *Catch of the day Dagprijs *Visschotel 26.5 Zalm | gamba | zeebaars | kreeftensaus *Kalfsschnitzel Jagersaus 22.5 Champignons | ui | spek | jus Varkenshaas sate 22.5 Harissa boontjes | atjar | cassave kroepoek | friet *Steak au poivre 26.5 250 gram | Pepersaus Hertenbiefstuk 28.50 Rode kool | aardappelpuree | stoofpeer | portjus *Ris de veau 29.5 Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljesaus Carpaccio XL 23.50 Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) *Wordt geserveerd met aardappelgarnituur of friet en dagverse groenten met salade van het seizoen. -Desserts- Cheesecake met frambozenijs 8.5 Moelleux au chocolat met vanille-ijs 8.5 Creme brûlée 8.5 Dame blanche 8.5 Boerenijstaart 8.5 |