VOORGERECHTEN


Franse uiensoep 7.5
Gegratineerd met oude kaas

Kreeftensoep  13.5

Steak tartare 14.5                                                                                                
Fijn gehakte biefstuk | kappertjes | sjalot | augurk | Worcestershiresaus | eidooier

Escargots 9.5
Uit de oven | kruidenboter

Oesters 3 pst 
Met French dressing

Flammkuchen 14.5                                                                                                
Geitenkaas | groene asperges | rode ui | tomaat | honingcrème

Carpaccio 14.5
Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6

Caesar salade 11.5                                                                                                
Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing

Vistrio 14.5                                                                                                
Gamba | zalmtartaar | garnalenkroketje


HOOFDGERECHTEN
Gerechten met een * worden geserveerd met aardappelgarnituur of friet en dagverse groenten met salade van het seizoen


*Steak au poivre 26.5                                                                                                
Met pepersaus

*Visschotel 26.5
Zalm | zeebaars | gamba's | kreeftensaus

*Zeetong Dagprijs
400-500 gram

*Ris de veau 29.5
Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljessaus

*Kalfsschnitzel stroganoffsaus 22.5
Champignons | ui | paprika

*Tikka Masala 19.5
Milde romige curry | seizoensgroenten | naambrood | salade

Varkenshaassate   22.5
Harissa boontjes | atjar | kroepoek | friet

Carpaccio XL 23.5
Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6



DESSERTS


Cheesecake met frambozenijs 8.5
Moelleux au chocolat met vanille-ijs 8.5
Crème brûlée 8.5
Dame blanche 8.5
Sorbet 8.5