Vergaderlocaties voor elk gezelschap

Bistro de Molen  leent zich – met 2 kleine ruimtes – goed uit voor een vergadering, reünie, intiem familiediner of groepsdiner tot 20 personen. Bistro de Molen beschikt over een apart pandje (mini molen),  een  kleine  intieme ruimte voorzien van een eigen bar die geschikt is tot 25 personen.  Aangrenzend aan de bistro is er nog een (vergader)ruimte waar u met maximaal 15  personen kunt zitten.


Meetingpoint
Geen aparte ruimte nodig, maar toch een kort overleg? Voor zowel formele als informele afspraken kunt u terecht in onze bistro met aangrenzend terras. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en samen met het gezellige interieur en prachtig uitzicht bevindt u zich al snel in een ontspannen sfeer.


Vergaderarrangementen
Een extra service die wij bieden zijn onze aantrekkelijke vergaderarrangementen. Terwijl u de koppen bij elkaar steekt, bereiden wij voor u een heerlijke lunch of diner. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Let op! Wij beschikken niet over een beamer of whiteboard. Deze dient u zelf te verzorgen.