Lunchkaart          Dinerkaart          Wisselend seizoensmenu          Groepenmenu          Dranken/Borrel          Wijnkaart

VOORGERECHTEN


Franse uiensoep  7.5

Gegratineerd met oude kaas


Tomatensoep  7.5

Pomodoritomaten | creme fraiche


Steak tartare  14.5

Fijn gehakte biefstuk | kappertjes | sjalot | augurk | Worcestershiresaus | eidooier


Escargots  9.5

Uit de oven | kruidenboter


Oesters 3 pst

Met French dressing


Flammkuchen 14.5

Geitenkaas | groene asperges | rode ui | tomaat | honingcrème


Carpaccio 14.5

Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6


Caesar salade 11.5

Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing


Vistrio 14.5

Gamba | zalmtartaar | garnalenkroketje


HOOFDGERECHTEN

Gerechten met een * worden geserveerd met aardappelgarnituur of friet en dagverse groenten met salade van het seizoen

*Steak au poivre 26.5

Met pepersaus


*Visschotel 26.5

Zalm | zeebaars | gamba's | kreeftensaus


*Zeetong Dagprijs

400-500 gram


*Ris de veau 29.5

Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljessaus


*Kalfsschnitzel stroganoffsaus 22.5

Champignons | ui | paprika


*Tikka Masala 19.5

Milde romige curry | seizoensgroenten | naanbrood | salade


Varkenshaassate 22.5

Harissa boontjes | atjar | kroepoek | friet


Carpaccio XL 23.5

Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6



DESSERTS


Cheesecake met frambozenijs 8.5

Moelleux au chocolat met vanille-ijs 8.5

Crème brûlée 8.5

Dame blanche 8.5

Sorbet 8.5